Try the Tesla Model 3 for rent in Barcelona


Arriba on tu vulguis

El Model 3 és un cotxe 100% elèctric, de manera que mai hauràs de tornar a anar a una gasolinera. Si ho càrregues durant la nit a casa oa l'hotel, al matí tindràs la bateria carregada. I a la carretera podràs connectar durant el recorregut a qualsevol estació pública oa la xarxa de càrrega de Tesla. Actualment disposes de més de 17.000 Supercargadores a tot el món. El Tesla Model 3 et portarà fins als llocs més especials amb els seus 409Km d'autonomia.

Lloguer Tesla Model 3 Barcelona
400 + km
Autonomia
100% elèctric
zero Emissions
17.000+
Superchargers
400 + km
Autonomia
100% elèctric
zero Emissions
17.000+
Superchargers
Lloguer Tesla Model 3 Barcelona

Potència sota control

Acceleració de 0 a 100km / h en només 5,5 segons. Els motors i l'aerodinàmica millorats permeten una Velocitat màxima de 225Km / h.
L'ordinador controla la tracció i el parell instantani òptim en totes les condicions meteorològiques. El Model 3 inclou frens i llantes 18 "d'alt rendiment, i una suspensió més baixa per a un control total en qualsevol situació. A més, el seu baix centre de gravetat millora l'estabilitat a velocitats altes, el que permet que el Model 3 acceleri de 0 a 100 km / h en tan sol 5,5 segons. el motor i el control de tracció responen a tan sols 10 mil·lisegons. tracció i control sense igual en totes les condicions meteorològiques.

Tesla Autopilot: Coneix avui el futur de la conducció

Vision 360 ° Les càmeres del darrere, frontal i laterals ofereixen la màxima visibilitat.
160 metres El radar frontal ofereix una vista a llarga distància dels objectes llunyans.
12 Sensors perimetrals Detecten cotxes propers, eviten possibles col·lisions i t'ajuden durant l'estacionament.
Les característiques avançades de seguretat i comoditat de l'pilot automàtic s'han dissenyat per ajudar-te amb les parts més rutinàries de la conducció.

Interior dissenyat pensant en el conductor

L'interior de l'Model 3 és diferent a el de qualsevol altre cotxe. Pots utilitzar el teu mòbil com a clau i accedir a tots els controls de l'conductor a la pantalla tàctil central de 15 polzades. El sostre de vidre s'estén des de la part davantera a la del darrere, el que dóna una sensació encara més espaiosa.

Lloguer Tesla Model 3 Barcelona
pantalla
tàctil
15 "
connectat
Trànsit en temps real
Spotify, Netflix
sostre solar
panoràmic
filtre UV
Lloguer Tesla Model 3 Barcelona
pantalla
Tàctil 15 "
connectat
Spotify, Netflix
sostre solar
panoràmic

màxima seguretat

La seguretat és l'aspecte més important de tot el disseny de l'Model 3. L'estructura de metall és una combinació d'alumini i acer, el que ofereix la màxima resistència en totes les parts de l'xassís. En una prova d'aixafament de l'sostre, el Model 3 va resistir, fins i tot amb un sostre de vidre, quatre vegades el seu propi pes, equivalent a dos elefants adults. Ha obtingut puntuació de 5 estrelles en tots els apartats de crash test segons normativa europea.

Especificacions Lloguer Tesla Model 3


Acceleració de 0 a 100 km / h en 5,5s
Autonomia (WLTP) 409 km
Tracció Posterior
Places 5 Adults
Llandes 18 "
Pes 1,612 kg
Espai de càrrega 542 litres
Assegurança a tot risc inclòs

On està disponible per llogar el Tesla Model 3?

Llogar un Tesla Model 3
Join our newsletter

Receive special offers to rent a Tesla in Barcelona